Menu
0
https://www.harrybanis.nl/nl/over-ons/diagnosexpert
Hulp nodig of meer informatie? Bel ons
Winkelmandje
 
2014021715130868


Testen


Reparatie


Diagnose


Groothandel


Webshop

Artikel vinden
Zoek op naam, artikelnr, etc.

DiagnoseXpert

Gerenommeerde diesel- en electraspecialisten hebben zich onder de naam DiagnoseXperts aangesloten bij de grossiersorganisatie van AllParts om te gaan samenwerken. Zij brengen hun technische kennis in en koppelen die aan de logistieke mogelijkheden van de grossiers. Een van deze specialisten is Harry Banis BV.

Hun werkplaatsen zijn volledig ingericht op diagnoseproblematiek: zij hebben de juiste kennis, apparatuur en ervaring om storingen te zoeken en te verhelpen, waar een garagebedrijf in sommige gevallen niet uitkomt.

Diagnose hulp voor dealers en universelen

Niet alle garagebedrijven hebben binding met een diagnosespecialist. Toch kunnen zij steeds vaker niet zelf iedere storing verhelpen. Met de huidige (elektro)techniek komt dit steeds vaker voor. Een te hoge reparatierekening door veel tijdsverlies, een huurauto en een factuur van een merkdealer zijn vaak het gevolg. En als de storing uiteindelijk verholpen is, heeft de monteur zelf eigenlijk niets geleerd. Het kan echter ook anders.

Verantwoord diagnoseproblematiek oplossen

Een aantal storingen kan de grossier in zijn werkplaats zelf oplossen. Voor echt moeilijke gevallen heeft iedereen een topspecialist nodig. De DiagnoseXperts kunnen vrijwel elke auto diagnosticeren. Harry Banis BV is een Bosch Diesel Center, een Delphi Diesel Center en een Denso Diesel Specialist.

Hulp nodig of meer informatie? Bel 035 - 69 111 46
Sitemap | Algemene Voorwaarden | Website door CM Specialist | Privacyverklaring